Başkanımız Mustafa USLU, 29. Ekim.Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yayınladığı mesajda;
Büyük Önderimiz M. Kemal ATATÜRK’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizin 97. Yıldönümüne ulaştığımız bu günde bir kez daha gurur duyuyor, Cumhuriyetin onurunu yaşıyoruz. Önümüz aydınlık, gelecek Türkiye’miz için umut doludur. Zor günler geçirdiğimiz bu dönemde umudumuzu ve geleceğe olan inancımızı hiç kaybetmeden çalışmaya-üretmeye devam ediyoruz. Aydınlık bir gelecek için, refah dolu bir Türkiye için, birlik ve beraberliğimizi korumak için elbirliği ile Cumhuriyetin değerlerine sarılmalı ve birbirimizi kucaklamalıyız. Büyük Türk Milleti, tarih boyunca bir olduğunda önünde hiçbir engel duramamış ve bundan sonrada duramayacaktır. Bu zor günleri el birliği yaparak aşacağımıza, çok çalışarak Cumhuriyetin değerlerini daha yükseklere çıkaracağımıza inancım tamdır.
Bu anlamda; bizlere bu onuru yaşatan Aziz şehitlerimizi, ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyor, emanetlerinin sonsuza kadar bekçisi olduğumuzu bir kez daha özellikle vurgulamak istiyorum. Büyük Önderimiz ATATÜRK’ün dediği gibi:
“Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. İcabında müesseselerimizi müdafaa için lâzım olanı yapmağa hazırız. “
Saygılarımla.
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...
Haber açıklama metni...