06/02/2020 - 07:28 Tarihinde Yayımlandı
Başkanımız Mustafa USLU'nun son günlerde yaşanan olaylarla ilgili taziye mesajı;
Ülke olarak maalesef 2020 yılına kötü bir başlangıç yaptık. Önce Elazığ'da meydana gelen deprem ve kaybettiklerimiz bizleri derin bir acıya boğdu, daha sonra İdlib'de şehit düşen kardeşlerimiz, Bahçesaray'da meydana gelen çığ faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve en son uçak kazası bu acılarımızı kat kat ve derinden artırmıştır.
Doğal afetler ve doğal olmayan afetlerin her zaman olabileceği bilimsel bir gerçektir. Ne var ki bu olayların peş peşe yaşanması ülkemiz, milletimiz için son derece üzücü bir durumu ortaya koymuştur.
Devlet olarak, millet olarak her zaman olduğu gibi yine kenetlenip bu kötü günlerde birbirimize sarılacak ve yaralarımızı sarmaya çalışacağız. Türk Milletinin en önemli özelliklerinden biri olan kederde ve tasada bir olma, yardımlaşma ve paylaşma duygularını bir kez daha ön plana çıkararak bu acılarımızı birlikte saracağımıza olan inancım tamdır..
Bu anlamda gerek depremde, gerekse İdlib'de şehit olan kardeşlerimize, çığ felaketi ve uçak kazasında hayatlarını kaybeden tüm kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum.
Şahsım, Borsamız ve üyelerimiz adına üzerimize düşen hangi görev var ise yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyor tüm ülkemize baş sağlığı diliyorum.
Umarım bu felaketler artık son olur.